Verse maaltijden aan huis in Zeeuws-Vlaanderen

Wilt u elke week heerlijke verse maaltijden aan huis bezorgen in regio Terneuzen en de rest van Zeeuws-Vlaanderen, zodat u niet lang in de keuken hoeft te staan maar tóch vers avondeten voor thuis op tafel zet? Elke maandag en donderdag bezorgen wij gezonde kant-en-klaarmaaltijden bij u aan huis in Terneuzen en omgeving, wat voor veel mensen met een druk leven een goede oplossing is om toch van vers avondeten voor thuis te kunnen genieten. De gezonde kant-en-klaarmaaltijden die wij bezorgen bij u in regio Terneuzen hebben een houdbaarheid van vijf dagen en deze warmt u gemakkelijk zelf op. Iedere order wordt door ons bezorgd, zonder dat er een derde partij tussen zit. Voor elke maaltijd worden dagelijks verse producten gebruikt. Wij houden rekening met de verschillende seizoenen, zo kunt u bijvoorbeeld in de winter van heerlijk stamppot vlees genieten.

Twee keer per week verse maaltijden aan huis in regio Terneuzen en de rest van Zeeuws-Vlaanderen

Iedere week kunt u kiezen uit gerechten van een nieuwe menulijst. De nieuwe menulijst (voor de daaropvolgende week) wordt elke maandagmiddag tegelijk met de bezorging van de maaltijden aan u geleverd. Deze kunt u invullen en donderdagmiddag aan de bezorger mee terug geven. Onze verse maaltijden aan huis zijn bestemd voor iedereen in Terneuzen en de rest van Zeeuws-Vlaanderen die in een korte tijd vers avondeten voor thuis op tafel willen zetten. Zo bieden we bijvoorbeeld maaltijden aan huis voor bejaarden en verse afhaalmaaltijden voor studenten. De gezonde kant-en-klaarmaaltijden die u heeft afgenomen in Terneuzen, worden elke donderdag met u afgerekend. U kunt met contant geld of per pin betalen. Het is ook mogelijk om de bestellingen op rekening te laten zetten. Een keer in de vier weken wordt de rekening bij u afgeleverd wanneer u verse kant-en-klare maaltijden bestelt in Terneuzen.

Wilt u meer informatie over onze verse kant-en-klare maaltijden in Terneuzen?

Wilt u meer weten over de kosten van de verse maaltijden aan huis in regio Terneuzen en de rest van Zeeuws-Vlaanderen? Of heeft u andere vragen over onze verse kant-en-klare maaltijden in Terneuzen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag met al uw vragen. Bel naar 0115 - 695 702 om een van onze medewerkers te spreken. Ook wanneer u gebruik wilt maken van onze verse maaltijden aan huis kunt u contact opnemen met onze slagerij in Terneuzen om de kant-en-klare maaltijden te bestellen. En naast gezonde kant-en-klaarmaaltijden ook overheerlijk vlees laten bezorgen bij u in Terneuzen? Ook dan zit u goed bij slagerij Schneider! U kunt bij ons in Terneuzen namelijk niet enkel vers avondeten voor thuis bestellen, maar bijvoorbeeld ook een lekkere gourmetschotel van de slager of malse sucadelappen kopen om met de hele familie van te genieten.

Download actuele menulijst