Maaltijden aan huis voor bejaarden Zeeuws-Vlaanderen

Wilt u elke week heerlijke verse maaltijden aan huis voor bejaarden, zodat u niet lang in de keuken in Zeeuws-Vlaanderen hoeft te staan? Elke maandag en donderdag bezorgen wij verse maaltijden bij u aan huis, wat voor veel bejaarden een goede oplossing is. Onze maaltijden hebben een houdbaarheid van vijf dagen en deze warmt u gemakkelijk zelf op. Iedere order wordt door ons bezorgd, zonder dat er een derde partij tussen zit. Voor elke maaltijd worden dagelijks verse producten gebruikt. Wij houden rekening met de verschillende seizoenen, zo kunt u bijvoorbeeld in de winter van heerlijk stamppot vlees genieten.

Twee keer per week verse maaltijden aan huis in heel Zeeuws-Vlaanderen, ook voor bejaarden

Iedere week kun u kiezen uit gerechten van een nieuwe menulijst. De nieuwe menulijst (voor de daaropvolgende week) wordt elke maandagmiddag tegelijk met de bezorging van de maaltijden aan u geleverd. Deze kunt u invullen en donderdagmiddag aan de bezorger mee terug geven. Onze maaltijden aan huis zijn niet alleen bestemd voor bejaarden in heel Zeeuws-Vlaanderen, maar voor iedereen die hier gebruik van wil maken. Wilt u een keer een lekkere biefstuk eten? Bestel deze via onze website. Voor de winterperiode kunt ook een lekkere gourmetschotel bij ons bestellen om gezellig met de hele familie van te genieten.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden?

De maaltijden die u heeft afgenomen, worden elke donderdag met u afgerekend. U kunt met contant geld of per pin betalen. Het is ook mogelijk om de bestellingen op rekening te laten zetten. Een keer in de vier weken wordt de rekening bij u afgeleverd. Wilt u meer weten over de kosten van de verse maaltijden aan huis voor bejaarden in Terneuzen of elders in Zeeuws-Vlaanderen of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag met al uw vragen. Bel naar 0115 - 695 702 om een van onze medewerkers te spreken. Ook wanneer u gebruik wilt maken van onze verse maaltijden aan huis voor onder andere bejaarden kunt u contact opnemen met onze slagerij in Terneuzen.

Download actuele menulijst