Maaltijden aan huis voor bejaarden in Zeeuws-Vlaanderen

Voor 12:00 uur besteld, morgenavond bezorgd
Elke dag verse producten
Bestel service in eigen beheer

Onze maaltijden aan huis zijn ideaal voor bejaarden in Zeeuws-Vlaanderen die gezond en afwisselend willen eten, maar niet iedere dag willen koken. Met de maaltijden van Slagerij Schneider in Terneuzen genieten senioren namelijk steeds weer van een afwisselende maaltijd, terwijl ze zelf hiervoor geen zware boodschappen hoeven te halen. Is dat niet ideaal?

Heerlijke maaltijden voor ouderen
Barbecue pakket populair

We bezorgen verse en afwisselende maaltijden aan huis voor bejaarden in Zeeuws-Vlaanderen

Voor bejaarden zijn onze maaltijden aan huis in regio Zeeuws-Vlaanderen een uitstekende oplossing. Twee keer per week worden de maaltijden van dé slager in Terneuzen bij u thuisbezorgd, waardoor senioren afwisselend en gezond eten. U kiest namelijk uit een uitgebreide menulijst die iedere week verandert. Deze lijst staat boordevol verse magnetronmaaltijden. De nieuwe menulijst, die van de daaropvolgende week, wordt iedere maandagmiddag meegegeven aan de bezorger zodat u de lijst op donderdag weer aan de bezorger kunt afgeven. Zo genieten senioren steeds weer van verse maaltijden, gemaakt door de specialisten van dé slager in Terneuzen.

Maak een keuze uit ons uitgebreide assortiment aan vers vlees

Kortom, onze verse maaltijden aan huis voor bejaarden zijn perfect voor senioren in Terneuzen en de rest van Zeeuws-Vlaanderen die willen genieten van gezonde maaltijden zonder dat ze iedere avond uitgebreid hoeven te koken. Wist u echter dat u veel meer producten bij ons kunt bestellen? Denk hierbij onder meer aan fondue vlees of een overheerlijke dagschotel. U kunt ook allerlei soorten vers vlees bij ons bestellen. Wenst u meer informatie? Bel dan gerust naar 0115 - 695 702 en onze specialisten staan u graag te woord.