Algemene voorwaarden

Totstandkoming van de overeenkomst
Slagerij Schneider is gerechtigd gemotiveerd een bestelling te weigeren of aan de levering bijzondere voorwaarden te verbinden. Als slagerij Schneider jouw woonadres niet kan vaststellen en we de bestelling moeten bezorgen, wordt de bestelling niet geaccepteerd.

 

Prijzen en kosten
De prijzen op slagerijschneider.nl zijn inclusief 9% btw. De prijzen die op de website worden genoemd zijn exclusief bezorgkosten. De bezorgkosten bedragen € 2,- bij bestellingen onder de € 20,- bij bestellingen boven € 20,- worden geen bezorgkosten gerekend. Druk-, zetfouten en prijswijzigingen voorbehouden.

 

Levering
Slagerij Schneider betracht de grootste zorgvuldigheid bij het in ontvangst nemen van bestellingen en het bezorgen hiervan. Als een levering niet of niet tijdig kan plaatsvinden vanwege een vertraging, dan krijg je daar zo spoedig mogelijk bericht van.

 

Bezorgadres en leveringsservice
Je kunt je bestelling thuis laten bezorgen of op een andere locatie. Wij leveren niet op postbusadressen. Bestellingen worden alleen geleverd in gemeente Terneuzen indien er niemand aanwezig is bij het bezorgen, is slagerij Schneider gemachtigd de bestelling mee retour te nemen.

 

Herroepingsrecht
Voor je aankopen geldt een annuleringstermijn van 2 dagen voor levering. Dit betekent dat je de mogelijkheid hebt zonder verplichtingen van jouw kant de bestelling kosteloos te laten annuleren. Indien de bestelling al betaald is, krijg je, je geld in dat geval binnen 14 dagen terug.
Als je een verkeerde bestelling ontvangt, dien je contact op te nemen met slagerij Schneider. In overleg met slagerij Schneider wordt dan gekeken naar de beste oplossing.

 

Transportgarantie
Alle bestellingen worden zorgvuldig verpakt door slagerij Schneider. Als je schade constateert bij de bestelling neem dan contact op met slagerij Schneider.

 

Reclamatie en consumentenbescherming
Mocht je niet tevreden zijn over de producten of diensten van slagerij Schneider, aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Mocht je een klacht hebben over de geleverde bestelling of de dienstverlening, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Slagerij Schneider heeft de doelstelling eventuele problemen of klachten altijd in overleg met de klant en op de best mogelijke manier op te lossen.

 

Betalingsvoorwaarden
Bij slagerijschneider.nl kun je alleen met Ideal betalen. Hier wordt niet van afgeweken, tenzij onderling andere afspraken zijn gemaakt.

 

Bedrijfsinformatie

Winkelcentrum Zuidpolder
Alvarezlaan 20
4536 BD  Terneuzen
Telefoon 0115 - 695702

Telefoon Privé 0115 - 612059

info@slagerijschneider.nl
www.slagerijschneider.nl

Slagerij Schneider is geregistreerd in het handelsregister onder nummer: 21008912
BTW-nummer: NL 800519590 B01