Gourmetschotel slager

Vandaag besteld is in de avond thuisbezorgd
Elke dag verse producten
Bestel service in eigen beheer

Bent u op zoek naar een kwalitatief (luxe) goede fondue- of gourmetschotel van de slager? Bij Slagerij Schneider kiest u uit meerdere schotels. Van een luxe fondue- of gourmetschotel tot een fondue- of gourmetschotel voor kinderen. Wij hebben voor iedereen vlees dat hij of zij lekker vindt. Bij ons heeft u genoeg keuze om de perfecte schotel te bestellen voor het fonduen of gourmetten. Haal uw bestelling de volgende dag tussen 16.00 uur en 18.00 uur op in onze winkel of kies ervoor om uw bestelling thuis te laten bezorgen. Wij maken geen gebruik van een derde partij, wat betekent dat uw bestelling door ons persoonlijk wordt afgeleverd en dat u niet te veel betaalt.

Bekijk hier ons barbecue vlees!
Barbecue pakket populair

Een heerlijke fondue- of gourmetschotel van de slager bestellen

Fonduen of gourmetten is voor veel mensen een feest om te doen. Gezellig samen met de hele familie rond de tafel zitten en genieten van heerlijk vlees. Om een avond te laten slagen, kunt u het beste vlees bestellen voor het fonduen of gourmetten. Van hamburgers tot kipsaté voor het gourmetten en van ossenhaas tot gemarineerde varkensoester voor het fonduen. De volgende (luxe) fondue- en gourmetschotels kunt u bij Slagerij Schneider bestellen:

  • Kinder Gourmet
  • Gourmet of fondue standaard
  • Gourmet extra
  • Gourmet rund & gevogelte
  • Fondue speciaal
  • Gourmet of fondue de Luxe

Onze vlees is van topkwaliteit. Naast het bestellen van vlees voor het fonduen en gourmetten van onze slager, kunt u bij ons ook terecht voor andere kwaliteitsproducten om het helemaal af te maken. Wilt u heerlijk vlees bijvoorbeeld combineren met een lekkere salade? Met het bestellen van onze ambachtelijke salades maakt u het gourmetten helemaal af. Wilt u een keer iets anders dan fonduen of gourmetten? Overweeg dan een heerlijke ribeye voor op de BBQ.

Maak gebruik van onze bezorgservice in heel Zeeuws-Vlaanderen

Als u vandaag uw (luxe) fondue- of gourmetschotel bestelt, wordt deze morgen of op een door u gewenste dag bij u thuisbezorgd. U hoeft niet de hele dag thuis te blijven om te wachten op uw bestelling. Van maandag tot en met vrijdag bezorgen wij uw bestelling tussen 18.00 uur en 20.00 uur, op zaterdag tussen 16.00 uur en 18.00 uur. Natuurlijk kunt u ook altijd langskomen in de winkel. Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag. Mocht u vragen hebben over het online bestellen van een (luxe) fondue- of gourmetschotel van onze slager, dan kunt u deze aan een van onze medewerkers stellen. U kunt ons ook telefonisch bereiken. Dit doet u door te bellen naar 0115 - 695 702.