Luxe fondue- of gourmetschotel van dé slager in Zeeuws-Vlaanderen

Voor 12:00 uur besteld, morgenavond bezorgd
Elke dag verse producten
Bestel service in eigen beheer

Wilt u kwalitatief luxe goede fondue- of gourmetschotel bestellen van dé slager in Terneuzen, Zeeuws-Vlaanderen? Bij Slagerij Schneider in Zeeuws-Vlaanderen kiest u uit meerdere schotels om uw gourmet met vlees te laten slagen. Of u nu luxe gourmetschotel of een gourmetschotel voor kinderen wilt bestellen, er is wat wils voor iedereen in de regio Terneuzen, gelegen in Zeeuws-Vlaanderen. Bij ons in Zeeuws-Vlaanderen heeft u genoeg keuze om de perfecte schotel te bestellen voor een fondue of een gourmet met vlees. Haal uw gourmetpakket de volgende dag tussen 16.00 uur en 18.00 uur op bij onze slager of kies ervoor om uw bestelling thuis te laten bezorgen in de gehele regio Zeeuws-Vlaanderen. Wij maken geen gebruik van een derde partij, wat betekent dat uw bestelling door ons persoonlijk wordt afgeleverd en dat u niet te veel betaalt.

Probeer onze gourmet fondue
Barbecue pakket populair

Een heerlijke luxe fondue- of gourmetschotel bestellen van de slager in Terneuzen, in Zeeuws-Vlaanderen

Fonduen of gourmetten is voor veel mensen een feest om te doen. Gezellig samen met de hele familie rond de tafel zitten en genieten van heerlijk vlees. Om de gourmet met vlees te laten slagen, doet u er goed aan om een gourmetpakket te bestellen bij dé slager in Zeeuws-Vlaanderen. Van hamburgers tot kipsaté voor het gourmetten en van ossenhaas tot gemarineerde varkensoester voor het fonduen; u vindt het bij Slagerij Schneider! De volgende fondue- en gourmetschotels kunt u bij ons bestellen:

  • Kinder Gourmet
  • Gourmet of fondue standaard
  • Gourmet extra
  • Gourmet rund & gevogelte
  • Fondue speciaal
  • Gourmet of fondue de Luxe

Het vlees van onze slagerij in Terneuzen is van topkwaliteit. Naast het bestellen van een gourmetpakket van onze slager in Zeeuws-Vlaanderen, kunt u bij ons ook terecht voor andere kwaliteitsproducten om de gourmet met vlees helemaal af te maken. Wilt u heerlijk vlees bijvoorbeeld combineren met een lekkere salade? Door onze ambachtelijke salades te bestellen, maakt u het gourmetten helemaal af.

Kies voor onze bezorgservice door heel Zeeuws-Vlaanderen wanneer u gourmet met vlees gaat bestellen

Of u nu een gourmetpakket wilt bestellen, biefstuk wilt kopen of fondue vlees wilt bestellen; bij onze slager in Zeeuws-Vlaanderen zit u goed! Als u vandaag uw luxe fondue- of gourmetschotel bestelt bij onze slager in Terneuzen, in Zeeuws-Vlaanderen, wordt deze morgen of op een door u gewenste dag bij u thuisbezorgd. U hoeft niet de hele dag thuis te blijven om te wachten op uw bestelling. Van maandag tot en met vrijdag bezorgen wij uw bestelling tussen 18.00 uur en 20.00 uur, op zaterdag tussen 16.00 uur en 18.00 uur. Natuurlijk kunt u uw gourmetpakket ook altijd afhalen bij onze slager in Zeeuws-Vlaanderen. Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag. Heeft u vragen over de mogelijkheden wanneer u vlees gaat bestellen via internet? Of wilt u meer weten voordat u een (luxe) fondue- of gourmetschotel van onze slager in Zeeuws-Vlaanderen gaat bestellen? Dan kunt u deze aan een van onze medewerkers stellen. Neem contact met ons op door te bellen naar 0115 - 695 702.