Sucadelappen

€ 1,98
Artikelnr: 70
Gewicht

Malse sucadelappen kopen in Terneuzen

U kunt nu verse sucadelappen kopen in Terneuzen en deze tot in perfectie bereiden! Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om u advies te geven over het bereiden van onze sucadelappen. Wij willen u laten genieten van de heerlijkste gerechten. De beste sucadelappen koopt u bij Slagerij Schneider in Terneuzen, in Zeeuws-Vlaanderen.

Sucadelappen kopen in Terneuzen en bereiden zoals uw oma dat vroeger deed

In onze slagerij heeft u de mogelijkheid om zelf de grootte van de sucadelappen te bepalen. Zo kunt u sucadelappen van 150 gram kopen of van maar liefst anderhalve kilo. Maak de sucadelappen klaar zoals uw oma dat vroeger deed, zodat ze zacht en mals zijn. Laat het vlees lekker sudderen zodat de sucadelappen als ze klaar zijn, allemaal uit elkaar vallen. Heeft u doordeweeks niet de tijd om lang in de keuken te staan? Dan kunt u verse maaltijden aan huis laten bezorgen, dit scheelt u doordeweeks nog meer tijd. U kunt bij ons ook heerlijke rosbief kopen of spareribs kopen. Bent u iemand die zijn of haar eigen smaak aan vlees wil toevoegen? Dan kunt u rauwe spareribs bestellen.

Vraag onze medewerkers naar de perfecte bereiding

Onze ervaren medewerkers weten precies hoe u sucadelappen zo kunt bereiden dat het vlees perfect is. Wanneer u sucadelappen gaat kopen bij ons in Terneuzen, kunt u altijd aan onze medewerkers vragen wat de lekkerste bereiding is. Wilt u naast uw sucadelappen een fris bijgerecht kopen in Terneuzen? Bestel dan een van onze heerlijke ambachtelijke salades. Heeft u niet de mogelijkheid om naar de winkel in Zeeuws-Vlaanderen te komen, maar heeft u wel een vraag? Ook telefonisch staan wij u graag te woord. Om ons te bereiken, belt u naar 0115 - 695 702.