Gezellig aan de fondue met ons vlees in Terneuzen

Voor 12:00 uur besteld, morgenavond bezorgd
Elke dag verse producten
Bestel service in eigen beheer

Zoekt u heerlijk fondue vlees om met de hele familie van te genieten in Terneuzen? Bij ons haalt u verrukkelijk, ambachtelijk vlees. Kies uit een uitgebreid assortiment, met elke dag vers vlees. Kom langs bij Slagerij Schneider en neem uw vlees mee. Onze ervaren medewerkers helpen u in de winkel in Terneuzen graag met het kiezen van het lekkerste fondue vlees.

Probeer fondue met ons vlees
Barbecue pakket populair

Ambachtelijk fondue vlees van dé slager in Terneuzen om met de hele familie van te genieten

Heeft u zin om gezellig met de hele familie rond de tafel te zitten en te genieten van heerlijk ambachtelijk fondue vlees van dé slager in Terneuzen? Kies dan uit ons biefstuk, kalfsfricandeau, gemarineerde varkensoester of ossenhaas. Voor iedereen zit er wel wat lekkers tussen. Wilt u tijdens het fonduen ook genieten van diverse lekkere salades, bekijk dan ons assortiment en bestel uw favoriet(en). Voor het fonduen hebben wij een aantal verschillende pakketten voor u samengesteld. Geen pakket is hetzelfde en bevat verschillende soorten vlees. Kies uit een van de volgende pakketten:

  • Standaard
  • Speciaal
  • De Luxe

Wilt u een keer genieten van een gourmetschotel van de slager of barbecueën in plaats van fonduen? Kies dan voor vlees voor de BBQ van de slager of kies uit ons ruim assortiment. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld een verrukkelijke biefstuk kopen of heerlijke spareribs kopen.

Plaats online uw bestelling en maak gebruik van onze bezorgservice

Bent u niet in de gelegenheid om bij ons langs te gaan? Maak dan gebruik van onze bezorgservice in heel Zeeuws-Vlaanderen. Wanneer u online een bestelling plaatst, leveren wij de volgende dag tussen 18.00 uur en 20.00 uur uw bestelling bij u thuis, in heel Zeeuws-Vlaanderen. Wij bezorgen bestellingen in diverse plaatsen. Wilt u meer informatie? Kom dan naar onze winkel en vraag een van onze medewerkers wat u wilt weten. U kunt ook bellen naar 0115 - 695 702.