Gezellig aan de fondue, haal dan vlees in Terneuzen

Vandaag besteld is in de avond thuisbezorgd
Elke dag verse producten
Bestel service in eigen beheer

Zoekt u heerlijk fondue vlees om met de hele familie van te genieten in Terneuzen? Bij ons haalt u verrukkelijk, ambachtelijk vlees. Kies uit een uitgebreid assortiment, met elke dag vers vlees. Kom bij ons langs in de winkel en neem uw vlees mee. Onze ervaren medewerkers helpen u in de winkel in Terneuzen graag met het kiezen van het lekkerste fondue vlees.

Bekijk hier ons barbecue vlees!
Barbecue pakket populair

Ambachtelijk fondue vlees om met de hele familie van te genieten

Heeft u zin om gezellig met de hele familie rond de tafel te zitten en te genieten van heerlijk ambachtelijk fondue vlees? Kies dan uit ons biefstuk, kalfsfricandeau, gemarineerde varkensoester of ossenhaas. Voor iedereen zit er wel wat lekkers tussen. Wilt u tijdens het fonduen ook genieten van diverse lekkere salades, bekijk dan ons assortiment en bestel uw favoriet(en). Voor het fonduen hebben wij een aantal verschillende pakketten voor u samengesteld. Geen pakket is hetzelfde en bevat verschillende soorten vlees. Kies uit een van de volgende pakketten:

  • Standaard
  • Speciaal
  • De Luxe

Wilt u een keer gourmetten of barbecueën in plaats van fonduen? Wij hebben ook diverse soorten vlees voor het barbecueën en gourmetten. Bestel bijvoorbeeld heerlijke spareribs.

Plaats online uw bestelling en maak gebruik van onze bezorgservice

Bent u niet in de gelegenheid om bij ons langs te gaan? Maak dan gebruik van onze bezorgservice in heel Zeeuws-Vlaanderen. Wanneer u online een bestelling plaatst, leveren wij de volgende dag tussen 18.00 uur en 20.00 uur uw bestelling bij u thuis, in heel Zeeuws-Vlaanderen. Wij bezorgen bestellingen in diverse plaatsen. Wilt u meer informatie? Kom dan naar onze winkel en vraag een van onze medewerkers wat u wilt weten. U kunt ook bellen naar 0115 - 695 702.