BBQ pakket bij dé slager in Zeeuws-Vlaanderen

Een uitstekend BBQ pakket van de slager of los barbecuevlees bestellen in de omgeving van Terneuzen doet u bij Slagerij Schneider, dé slager in Zeeuws-Vlaanderen. Onze slagerij in Terneuzen heeft elke dag vers, ambachtelijk vlees voor op de BBQ. Bij het online bestellen van een BBQ pakket, kunt u ervoor kiezen om uw bestelling thuis in bijvoorbeeld Terneuzen te laten bezorgen. Bij ons bent u niet afhankelijk van een externe tussenpartij die uw vlees bezorgd. Wij komen namelijk zelf bij u langs om uw bestelling af te geven. U kunt uw favoriete BBQ vlees uitkiezen en heel makkelijk online bestellen bij uw favoriete slager in Terneuzen.

Direct online uw BBQ pakket bestellen in Terneuzen

Wilt u in het weekend met het gezin gaan BBQ’en, maar heeft u niet de mogelijkheid om doordeweeks nog naar de winkel te gaan? Bij ons kunt u overheerlijk BBQ vlees online bestellen, vers van onze slager in Terneuzen. Maak een keuze uit ons uitgebreide assortiment. U kunt de volgende samengestelde BBQ pakketten bestellen:

  • Barbecue pakket basic
  • Barbecue pakket populair
  • Ladiespakket
  • Real men pakket
  • Kinderpakket
  • Vegetarisch vlees
  • En nog veel meer vers vlees

Naast de diverse pakketten die u kunt bestellen, kunt u nog kiezen uit een ruim assortiment van vers barbecuevlees. Zo kunt u onder andere kiezen voor lekkere malse spareribs, een T-bone, reuze kipsaté, gemarineerde biefstuk en nog veel meer. U kunt ook zelf rauwe spareribs bereiden om zo uw eigen smaak toe te voegen. Maak de BBQ helemaal af door een heerlijke ribeye op tafel te zetten. Al dit barbecuevlees kunt u eenvoudig online bestellen.

Uw vlees voor op de BBQ online bestellen en in Terneuzen thuisbezorgd

U kunt online uw vlees voor op de BBQ bestellen en dit een dag later bij onze slager in Terneuzen ophalen. Het vlees ligt altijd tussen 16.00 en 18.00 uur klaar. Zo hoeft u overdag niet thuis te blijven om uw bestelling in ontvangst te nemen. Wilt u wat tips ontvangen van onze slager voor het bereiden van het vlees op de BBQ, kom dan langs bij ons in de winkel in Terneuzen. U kunt ons ook telefonisch bereiken door te bellen naar 0115 - 695 702. Wij geven u graag advies. Barbecuevlees bestellen én bereiden was nog nooit zo makkelijk!

Bekijk hier ons barbecue vlees!
✓ Vandaag besteld is in de avond thuisbezorgd
✓ Elke dag verse producten
✓ Bestel service in eigen beheer
Barbecue pakket populair