BBQ pakket bij dé slager in Zeeuws-Vlaanderen

Een uitstekend BBQ pakket of los barbecuevlees bestellen in de omgeving van Terneuzen doet u bij Slagerij Schneider in Zeeuws-Vlaanderen. Bij ons in Terneuzen vindt u elke dag vers, ambachtelijk vlees voor op de BBQ. Bij het online bestellen van een BBQ pakket, kunt u ervoor kiezen om uw bestelling thuis in bijvoorbeeld Zeeuws-Vlaanderen te laten bezorgen. Wij zijn niet afhankelijk van een externe tussenpartij die uw vlees voor de BBQ in Terneuzen bezorgt. Wij komen namelijk zelf bij u langs om uw bestelling af te geven. U kunt uw favoriete BBQ vlees uitkiezen en heel makkelijk online bestellen bij ons in Terneuzen.

Direct online uw BBQ pakket bestellen in Zeeuws-Vlaanderen

Wilt u in het weekend met het gezin gaan BBQ’en, maar heeft u niet de mogelijkheid om doordeweeks nog naar de winkel te gaan? Bij ons kunt u overheerlijk BBQ vlees online bestellen, vers van onze slagerij in Terneuzen. Maak een keuze uit ons uitgebreide assortiment. U kunt de volgende samengestelde BBQ pakketten bestellen:

  • Barbecue pakket basic
  • Barbecue pakket populair
  • Ladiespakket
  • Real men pakket
  • Kinderpakket
  • Vegetarisch vlees
  • En nog veel meer vers vlees

Naast de diverse pakketten die u kunt bestellen bij ons in Terneuzen, kunt u nog kiezen uit een ruim assortiment aan vers barbecuevlees. Zo kunt u onder andere een T-bone steak, reuze kipsaté of spareribs kopen. U kunt ook rauwe spareribs bestellen en deze zelf bereiden om zo uw eigen smaak toe te voegen. Al dit barbecuevlees kunt u eenvoudig online bestellen bij dé BBQ slager in Terneuzen.

Ga vlees voor op de BBQ online bestellen en laat het bezorgen in Terneuzen

U kunt online vlees voor op de BBQ online bestellen en dit een dag later bij ons in Terneuzen ophalen. Het vlees ligt altijd tussen 16.00 en 18.00 uur voor u klaar. Wilt u wat tips ontvangen voor het bereiden van het vlees op de BBQ? Kom dan langs bij ons in de winkel! U bereikt u ons ook door te bellen naar 0115 - 695 702. Wij geven u graag advies wanneer u een BBQ pakket wilt kopen bij ons in Zeeuws-Vlaanderen. Barbecuevlees bestellen in regio Terneuzen was nog nooit zo makkelijk!

Bekijk hier ons barbecue vlees!
✓ Vandaag besteld is in de avond thuisbezorgd
✓ Elke dag verse producten
✓ Bestel service in eigen beheer
Barbecue pakket populair