Dagschotel van dé slager in Zeeuws-Vlaanderen

Voor 12:00 uur besteld, morgenavond bezorgd
Elke dag verse producten
Bestel service in eigen beheer

De dagschotel van Slagerij Schneider in Terneuzen, gelegen in Zeeuws-Vlaanderen, is ideaal voor wanneer u een keer geen zin heeft om te koken. U bestelt de dagschotel eenvoudig via onze website, waarna u deze afhaalt of laat thuisbezorgen. Zo zet u altijd op een snelle en makkelijke manier een gezonde en afwisselende maaltijd op tafel!

Proef onze overheerlijke dagschotels
Barbecue pakket populair

Een dagschotel van dé slagerij in Zeeuws-Vlaanderen is de ideale toevoeging aan een avondje bankhangen

Stel u voor: u heeft een lange werkdag vol met vergaderingen achter de rug… uw hoofd zit bomvol informatie en u heeft de behoefte om lekker op de bank te ploffen en niets meer te doen. Maar u moet nog koken! Daar heeft u écht geen zin meer in, maar u wilt wel iets gezonds op tafel zetten. Dan bieden wij dé perfecte oplossing, namelijk een overheerlijke dagschotel van onze slagerij in Zeeuws-Vlaanderen! Voeg ook een van onze overheerlijke salades toe. Zo hoeft u niet te koken en geniet u toch van een voortreffelijke maaltijd!

Ontdek de mogelijkheden van onze slagerij

Kortom, een dagschotel bestellen bij onze slagerij in Terneuzen, in Zeeuws-Vlaanderen, is zeker geen slecht idee! Onze afhaalmaaltijden zijn namelijk ideaal voor wanneer u geen zin heeft om te koken. U kunt de bestelling ook thuis laten bezorgen. Wist u dat u bij ons ook vers vlees kunt bestellen? Zo kunt u bij ons terecht om sucadelappen te kopen of om rosbief te kopen. Wenst u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0115 - 695 702. We voorzien u graag van meer informatie.