Overheerlijke afhaalmaaltijden in Terneuzen

Voor 12:00 uur besteld, morgenavond bezorgd
Elke dag verse producten
Bestel service in eigen beheer

Voor verse afhaalmaaltijden kunt u terecht bij Slagerij Schneider in Terneuzen. We bieden een zeer uitgebreid assortiment aan, bestaande uit overheerlijke gerechten met vers vlees. Deze maaltijden zijn ideaal wanneer u een keer geen zin heeft om te koken, maar wel een gezonde maaltijd op tafel wilt zetten.

Probeer onze heerlijke afhaalmaaltijden
Barbecue pakket populair

Afhaalmaaltijden bestellen bij ons in Terneuzen

De afhaalmaaltijden van dé slager in regio Terneuzen zijn ideaal als u een drukke week heeft. Daardoor heeft u namelijk vaak minder tijd om een gezonde maaltijd voor te schotelen. De kinderen moeten naar voetbal, u heeft een lange werkdag gehad of u bent op bezoek geweest bij uw ouders… en dan moet u ook nog eens koken! Het is begrijpelijk dat u daar niet altijd zin in heeft. Dan kiest u voor de afhaalmaaltijden van ons in Terneuzen. U kunt trouwens ook gezellig bij uw ouders blijven eten, want we bieden ook maaltijden aan huis voor bejaarden!

Ontdek meer over de mogelijkheden wanneer u vlees gaat bestellen

Kortom, de afhaalmaaltijden van Slagerij Schneider in Terneuzen zijn ideaal! Wist u echter dat u bij ons ook vlees kunt bestellen via internet? Zo kunt bij bijvoorbeeld een malse biefstuk kopen of fondue vlees bestellen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voordat u een bestelling gaat plaatsen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0115 - 695 702. We voorzien u graag van meer informatie!