Lekkere rosbief kopen in Terneuzen

Voor 12:00 uur besteld, morgenavond bezorgd
Elke dag verse producten
Bestel service in eigen beheer

Als u een heerlijk groot stuk rosbief wilt kopen om lekker van te smullen, dan zit u goed bij Slagerij Schneider in Terneuzen, want bij ons is het vlees altijd vers! Of u nu een braadstuk of vleeswaren mee naar huis wilt nemen, bij ons krijgt u elke dag verse rosbief. Wilt u een stuk rosbief voor twee personen kopen bij ons in Terneuzen of wilt u uw hele familie laten genieten? Alles is mogelijk!

Bekijk hier ons barbecue vlees!
Barbecue pakket populair

Elke dag heerlijke verse rosbief kopen bij ons in Terneuzen

Als u gek op rosbief bent, dan kunt u terecht bij onze slagerij. Bij ons krijgt u de rosbief panklaar mee naar huis. Zo zet u thuis een heerlijk braadstuk op tafel. U kunt kiezen voor een klein stukje van 100 gram of een heerlijk groot stuk voor de hele familie van anderhalve kilo en alles wat er tussenin zit. Eet u rosbief liever in dunne plakken als broodbeleg? Natuurlijk kunt u bij ons in Terneuzen ook rosbief als vleeswaren kopen. Hier heeft u de keuze tussen 100, 150 of 200 gram. U kunt ook een van onze lekkere salades kiezen voor bij uw rosbief. Als u van een goed stuk vlees houdt, kunt u ook onze sucadelappen kopen. U kunt ook bij ons terecht om een biefstuk te kopen of om rauwe spareribs te kopen, welke u zelf naar wens kunt bereiden.

Bestel uw rosbief online of kom langs in de winkel in Terneuzen

Wilt u meer weten over het bereiden van rosbief? Kom dan bij ons langs in de winkel in Zeeuws-Vlaanderen en stel uw vragen aan een van onze zeer ervaren medewerkers of bel naar 0115 - 695 702. Wist u dat u bij ons ook vlees kunt bestellen via internet? U kunt bij ons ook uw panklare rosbief online kopen en in de winkel in Terneuzen komen ophalen. Haal dan uw bestelling de volgende dag al op bij ons in de winkel of kies ervoor om uw bestelling te laten bezorgen. Bent u benieuwd of wij ook in uw plaats bezorgen? Bekijk ons bezorggebied en ontdek waar wij allemaal bezorgen in Zeeuws-Vlaanderen.