Vlees bestellen via internet in Zeeuws-Vlaanderen

Vandaag besteld is in de avond thuisbezorgd
Elke dag verse producten
Bestel service in eigen beheer

Dagelijks vers vlees bestellen via internet doet u bij Slagerij Schneider in Terneuzen, Zeeuws-Vlaanderen. U kunt elke dag een vers ambachtelijk vleespakket bij ons bestellen. Bent u van plan om te gaan BBQ’en of wilt u in de winter gezellig met de hele familie gourmetten? Bij ons heeft u ruime keuze uit heel veel vers vlees. De geplaatste bestellingen bezorgen wij allemaal zelf. Op de manier zijn wij niet afhankelijk van een andere tussenpartij.

Bekijk hier ons barbecue vlees!
Barbecue pakket populair

Vers vlees bestellen via internet met gratis levering binnen heel Zeeuws-Vlaanderen

Indien u niet de mogelijkheid heeft om bij ons langs te komen, bijvoorbeeld omdat u elders in Zeeuws-Vlaanderen woont, kunt u uw vleespakket of los vlees ook bestellen via internet. U kunt onder andere heerlijke verse biefstukken bij ons bestellen. Daarnaast hebben wij speciale gourmetschotels met vlees beschikbaar. Ook de liefhebbers van fonduen kunnen bij ons terecht. Uw bestelling wordt tussen 18.00 uur en 20.00 uur bezorgd, op de door u aangegeven dag. Op zaterdag bezorgen wij tussen 16.00 uur en 18.00 uur. Binnen heel Zeeuws-Vlaanderen kunt u gebruikmaken van onze bezorgdienst. Vraagt u zich af of wij ook bij u bezorgen? Bekijk ons bezorggebied om er zeker van te zijn dat wij bij u bezorgen.

Wij helpen u graag met het online bestellen van een vleespakket

Mocht u nog niet veel ervaring hebben met het bestellen van een vleespakket, dan hebben wij een handige uitleg over hoe het online bestellen werkt. Wilt u meer informatie over onze slagerij in Zeeuws-Vlaanderen of heeft u vragen over het bestellen van vlees via internet? Neem dan telefonisch contact met ons op. U kunt ons bereiken op het nummer 0115 - 695 702.