Vlees bestellen via internet in Zeeuws-Vlaanderen

Voor 12:00 uur besteld, morgenavond bezorgd
Elke dag verse producten
Bestel service in eigen beheer

Dagelijks vers vlees bestellen via internet doet u bij Slagerij Schneider in Terneuzen, Zeeuws-Vlaanderen, want u kunt elke dag bij ons terecht voor een vers ambachtelijk vleespakket. Bent u van plan om te gaan BBQ’en of wilt u in de winter gezellig met de hele familie gourmetten? Bij ons heeft u ruime keuze uit heel veel vers vlees. De geplaatste bestellingen bezorgen wij allemaal zelf, waardoor wij niet afhankelijk zijn van een andere tussenpartij wanneer u vlees gaat bestellen via internet bij ons in Zeeuws-Vlaanderen.

Bekijk hier ons barbecue vlees!
Barbecue pakket populair

Vers vlees of een vleespakket bestellen via internet met gratis levering binnen heel Zeeuws-Vlaanderen

Indien u niet de mogelijkheid heeft om bij ons langs te komen, bijvoorbeeld omdat u elders in Zeeuws-Vlaanderen woont, kunt u uw vleespakket of los vlees ook bestellen via internet. U kunt onder andere een heerlijke biefstuk kopen. Daarnaast hebben wij speciale gourmetschotels van de slager beschikbaar. Uw bestelling wordt tussen 18.00 uur en 20.00 uur bezorgd, op de door u aangegeven dag. Op zaterdag bezorgen wij tussen 16.00 uur en 18.00 uur. U kunt ook gebruikmaken van onze bezorgdienst om verse maaltijden aan huis te laten bezorgen. Bekijk ons bezorggebied om er zeker van te zijn dat wij bij u bezorgen.

Wij helpen u graag met het online bestellen van een vleespakket

Op onze website vindt u een handige uitleg over hoe het online bestellen werkt. Wilt u meer informatie over onze slagerij in Terneuzen, in Zeeuws-Vlaanderen, of heeft u vragen over het bestellen van vlees via internet? Neem dan telefonisch contact met ons op. U kunt ons bereiken op het nummer 0115 - 695 702. Wist u dat u bij ons in Zeeuws-Vlaanderen niet alleen een vleespakket kunt bestellen, maar ook eenvoudig online een BBQ-pakket kunt kopen?