De perfecte ribeye op de barbecue

Vandaag besteld is in de avond thuisbezorgd
Elke dag verse producten
Bestel service in eigen beheer
Met het kopen van een lekkere, stevige ribeye voor op de barbecue, heeft u een erg mals en sappig stuk vlees om van te genieten. Een kwalitatief goede ribeye haalt u bij een echte slager. Slagerij Schneider Terneuzen is een ambachtelijke slager waar u dagelijks vers, ambachtelijk vlees kunt kopen. Voor topkwaliteit vlees en andere kwaliteitsproducten bent u bij ons op de goede plaats. U kunt nu ook gebruikmaken van onze bezorgdienst. Wij bezorgen binnen heel Zeeuws-Vlaanderen. Uw bestelling wordt een dag later bij u thuis afgeleverd.
Bekijk hier ons barbecue vlees!
Barbecue pakket populair

Een lekker malse ribeye voor op de barbecue kopen

Het kopen van een goede ribeye voor op de barbecue zorgt vaak voor veel blije gezichten. Als de ribeye goed gegaard en klaargemaakt is, is het een feest om te eten. Zeker als de ribeye mals en vers gekocht is. Het is van belang dat de kwaliteit van een ribeye bij het kopen hoog is. U kunt bij ons dagelijks het lekkerste vlees bestellen. Wilt u naast een goede ribeye nog ander vlees dat u op de barbecue kunt leggen? Kies dan voor een van onze pakketten met vlees voor op de barbecue. Bij ons heeft u de keuze uit een uitgebreid assortiment. Om de barbecue af te maken, kunt u naast het malse vlees een heerlijke salade serveren.

Onze medewerkers staan altijd voor u klaar

Wilt u weten hoe u de perfecte ribeye op de barbecue klaarmaakt? Onze ervaren medewerkers in Terneuzen staan altijd voor u klaar om u van tips en adviezen te voorzien. Kom langs in de winkel en laat een van onze medewerkers u helpen. U heeft ook de mogelijkheid om uw ribeye of ander vlees online te kopen. Mocht u nog vragen hebben, dan zijn wij ook telefonisch te bereiken via 0115 - 695 702.